реклама
Sucurity Police

реклама

У відділенні Національного олімпійського комітету України в Черкаській області визначили кращого спортсмена за спортивними результатами минулого місяця. У жовтні ними стали призери ІІІ Юнацьких Олімпійських ігор Іван Тищенко та Назар Чепурний.

45713011_1120021984845246_159968741294080000_n-e1541664837742

На розгляд експертної комісії із визначення кращого спортсмена жовтня подали три кандидатури, а саме: веслувальника Івана Тищенка, який на ІІІ Літніх Юнацьких Олімпійських іграх здобув перше місце, гімнаста Назара Чепурного, який на ІІІ Літніх Юнацьких Олімпійських іграх здобув перше місце у змішаній команді та друге місце в опорному стрибку і велоспортсмена Віталія Новаковського, який на Кубку України з велосипедного спорту (крос) в індивідуальній груповій гонці здобув перше місце та на чемпіонаті України з велосипедного спорту (крос) посів третє місце в командній естафеті, а також четверте місце в індивідуальній гонці.

Під час обговорень комісія визначила відразу двох кандидатів на звання кращого спортсмена. Йдеться про Івана Тищенка та Назара Чепурного, адже на ІІІ Літніх Юнацьких Олімпійських іграх хлопці продемонстрували високі спортивні результати та гідну конкуренцію. Іван Тищенко у всіх заїздах здобував впевнену перемогу, а у фіналі продемонстрував відмінний результат та став чемпіоном ІІІ Літніх Юнацьких Олімпійських ігор. Назар Чепурний здобув срібло в опорному стрибку, золото в змішаних командних гімнастичних дисциплінах, а також посів 4 місце у вільний вправах та 4 місце на паралельних брусах.

Спортсмени та їх тренери Михайло Гуленко й Ірина Надюк отримають відзнаки та грошові премії від відділення НОК України в Черкаській області.

Про це повідомляє відділення НОК України у Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100