реклама

реклама

Смілянський міський район електричних мереж (РЕМ) є структурним підрозділом ПАТ „Черкасиобленерго” і обслуговує виключно місто Смілу. А це – 132 підстанції, 300 кілометрів лінії 0,4 і 10 кіловольт і 220 кілометрів кабельних мереж. На підприємстві трудиться 110 працівників. Як наголошує його директор Руслан Вітер, головне завдання РЕМу – надійне і безперебійне забезпечення електроенергією міста Сміли. А також – збирання коштів за спожиту електроенергію. Від цього залежить успішність його функціонування. І коли з населенням і підприємцями проблем в цьому плані майже не виникає, то на комунальні підприємства Руслан Вітер нарікає.
досвідчений енергетик, директор Смілянського  міського РЕМ Руслан Вітер просить смілян не красти електроенергію

досвідчений енергетик, директор Смілянського міського РЕМ Руслан Вітер просить смілян не красти електроенергію

– Смілянський водоканал заборгував нам за спожиту електроенергію 6 мільйонів 100 тисяч гривень, – каже він. – Тож ми уже обмежували це підприємство в електропостачанні. З ними у вересні укладена угода про реструктуризацію боргу. Частково вони його проплачують, але проблема досі так і не вирішена. Справа іде до того, що 14-15 листопада знову можливі обмеження в подачі електроенергії на це підприємство. Боржником є також СКП „Наш дім”, яке знаходиться в стадії банкрутства.

Окрім того, Смілянський міський РЕМ у зв’язку з відсутністю опалення в місті звертається до смілян із такою заявою:

Ми розуміємо, що люди мерзнуть і просто змушені включати електроопалювальні прилади. Але просимо не зловживати цим видом обігріву осель і використовувати електроенергію в межах своєї дозволеної потужності. Внутрішньобудинкові мережі належать не нам, а ОСББ, і це найслабкіша ланка в електропостачанні кінцевого споживача. Якщо вийти за межі дозволеної потужності, вони можуть просто не витримати.

Закликаємо також не споживати електроенергію в обхід облікових приладів! За крадіжку електроенергії передбачені значні штрафні санкції і відключення порушника від електропостачання.

Смілянський міський РЕМ

Смілянський міський РЕМ


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100