реклама
Sucurity Police

реклама

Причина відсутності опалення в Смілі – бездіяльність органів місцевого самоврядування та теплопостачальника. Ситуація має бути вирішена, але, на жаль, лише зусиль «Нафтогазу» недостатньо.

crop

– Причина виникнення такої ситуації – в бездіяльності і органів місцевого самоврядування, і місцевих теплопостачальних організацій,  – коментує заступник голови правління Нафтогазу Сергій Перелома. – Торік на початку опалювального сезону були такі самі проблеми у Смілі. За рік жодним чином нічого не змінилося. Колись комунальні підприємства були передані в приватну власність, але в результаті запрацювали невдало. Накопичено боргів 85 мільйонів. Влада міста Сміла розпочала процес повернення підприємства з приватної у комунальну власність.  На сьогодні Нафтогаз не має жодної документації, за цим обліковується котельні, які обслуговують мешканців міста Сміла.

Сергій Перелома додав, що якщо підприємство змінює власника, то воно успадковує і всі попередні борги. Усі розуміли, що місто Сміла має проблеми. Влада бездіяльна і не може вирішити ці питання. НАК «Нафтогаз» попереджав ще з весни, до якої ситуації призведуть борги. На сьогодні жодних кроків ні від теплопостачального підприємства, ні від органів самоврядування не було. А від цього страждає населення Сміли, що жахливо.

– У людей на руках є платіжки, що вони сплатили за послуги. У бюджетних організацій є акти виконаних робіт.  Але ці гроші були виведені на Кіпр, – роз’яснює ситуацію міський голова Сміли Олексій Цибко. – Я звертався в СБУ, до правоохоронних органів України. Уже два роки це все стоїть на місці. 218 мільйонів для міста не підйомні.

Коли з’явиться у місті опалення, наразі Олексій Цибко сказати не може.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Перехожий 13.11.2018 20:09
Якщо "Смілаенергоінве ст" постійно не платила за газ, виходить їм це дозволяли. Увляєте, якщо ви два місяці не заплатите за газ чи за електроенергію, то вам їх відімкнуь. А тут все сходило з рук. "Информация к размышлению" як говорив Штірліц.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Просто черкащан 13.11.2018 13:29
Просто вкради гроші-в цьому вся складність?За 218 мільйонів ніхто не переживав?Тобто запит до СБУ-ЦЕ ПІДГОТОВКА ДО ЗИМИ...Це і маємо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100