реклама

реклама

12 листопада близько п’ятої години ранку в селі Яворівка, Драбівського району, виникла пожежа в житловому будинку на вулиці Кузьменка.

index Пожежу впродовж 13 хвилин ліквідували рятувальники драбівської пожежно-рятувальної частини, які оперативно прибули на місце події.

За попередніми даними, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.

За аналогічної причини цього дня у Черкаському районі виникли ще дві пожежі.

У селі Мошни в житловому будинку на вулиці П. Онищенка загорілося перекриття будинку, а згодом і речі домашнього вжитку, що зберігалися на горищі будівлі.

Чергові караули 2-ї державної пожежно-рятувальної частини з міста Черкаси та місцевих пожежних команд із сіл Мошни та Яснозір’я пожежу впродовж 15 хвилин ліквідували.

Ще одне загорання на горищі житлового будинку сталося у селі Яснозір’я. Рятувальники, які оперативно прибули на місце події, впродовж 10 хвилин приборкали вогонь, що охопив меблі, телевізор та речі домашнього вжитку.

За аналогічних обставин сталося загорання 13 листопада і житлового будинку у селі Панішкове Христинівського району. Пожежу приборкали пожежні христинівської пожежно-рятувальної частини, які оперативно прибули на місце події.

Про це повідомляє ДСНС України в Черкаській області.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Перехожий 13.11.2018 21:17
Це ще зими не було і холодів...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100