реклама

реклама

Сьогодні Янукович випробує вертолітний майданчик у Пекарях, поблизу Чернечої гори, оскільки має намір взяти участь в урочистих заходах з нагоди дня народження Тараса Шевченка. Наразі, дорога від Пекарів до Чернечої гори повністю перекрита правоохоронцями, на площі під горою вирує ярмарок народних майстрів, оточений шеренгами прапороносців. Одначе жодного прапора Партії регіонів поки що не видно. Про це інформує сайт «Про Головне».

Канівський вертодром відкрили у вересні 2011 року, фото "Газета по-українськи"

Канівський вертодром відкрили у вересні 2011 року, фото "Газета по-українськи"


 «Може, до самого приїзду Президента вони і вистрибнуть з окопів, але поки що не бачимо», — жартують представники опозиційних партій, які також підтягнулись до могили Кобзаря.

Всього  на Віктора Януковича очікує близько тисячі людей, централізовано звезених з усієї області, тож на автостоянці повно службового транспорту та шкільних автобусів. Подивитись на Президента у вихідний день «виявили бажання» в основному вчителі, лікарі, працівники бюджетної сфери, чиновники та учні шкіл.

В програмі візиту Януковича покладання квітів до могили Шевченка, вручення Шевченківської премії та відвідання комплексу «Авто-ріка». Після цього Президент вертольтом повернеться назад до столиці.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Марія 10.03.2012 18:11
а Тулуб ключі від машин приготувавщоб Янукович ветеранам вручив. А обломчик вийшов. Янукович не захотів вручати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 черкащанин 09.03.2012 12:43
"Залежні" бюджетники мусять "добровільно - примусово" дивитися на президента та дякувати за вертолітну площадку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100