реклама
Sucurity Police

реклама

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що через неефективних представників місцевої влади, які не зуміли вчасно розпочати опалювальний сезон, він був змушений особисто цілодобово вирішувати це питання.

Dr9VKFiX0AEHvdz

Про це він сказав на засіданні Кабінету міністрів у середу, 14 листопада, повідомляє «Українська правда».

За його словами, абсурд, який іноді лунає з вуст окремих представників місцевої влади, не піддається жодній критиці.

Гройсман додав, що у містах, де були проблеми з початком опалювального сезону, вдалося вирішити проблему тільки завдяки його особистому втручанню, але ще залишились проблеми з містом Сміла.

Щодо міста Сміли, повідомив віце-прем'єр-міністр-міністр з питань ЖКГ Геннадій Зубко, нераціонально використовуються бюджетні кошти, оскільки на доплати та премії посадовців там було витрачено 10 мільйонів гривень за  півроку, в той час як на фінансування бюджетної сфери - всього 5 мільйонів.

Зубко наголосив на необхідності переобрання у місті місцевої влади.

"Завтра мій заступник, разом із заступником керівника нафтогазу їдуть до Сміли на сесію міськради для того, щоб вирішити всі питання і ввійти в законодавче поле", - сказав міністр.

До розмови втрутилися нардепи Віктор Кривенко та Сергій Рудик, які повідомили, що зареєстрували постанову про переобрання мера Сміли та депутатів, які два роки нічого не роблять на своїх посадах.

При цьому Рудик зазначив, що проблема не тільки у бездіяльності місцевої влади, але і у двозначності трактування законодавства.

Він попросив натиснути на Нафтогаз для реструктуризації боргу Сміли.

"Якось питання у інших містах вирішили, а у Сміли не вдається. Всі стрілки переводять на місцеву владу. Ну не працює вона і що? 58 тисяч населення буде чекати наступної наради місцевих депутатів?", - запитав нардеп.

"То що, мені їх за вуха на сесію приводити?... Послухай мене уважно! Я внесу закон про адекватні повноваження прем'єр-міністра. Дайте мені владу і я наведу порядок за 24 години. Але ж ви там всі граєтеся в демократію!", - заявив Гройсман у відповідь.

"Я наголошую на тому, що цей безлад мене вже просто дістав. Я іноді займаюся тим, чим ніколи не повинен був займатися прем'єр міністр - зад всім заношу. По будь-якому питанню не тільки опір, а й багато інших речей", - поскаржився очільник уряду.

Він додав, що наведе порядок, навіть якщо доведеться змінювати закони.

реклама

Коментарі  

 
+4 #3 Михаил 15.11.2018 13:53
Незрозуміло зі Смілою. Що там за влада колишня та теперішня? Що то за борги в 200 мільйонів перед Нафтогазом? Як вони накопичувались? Якщо це розтрата чиновників - відкрити кримінальну справу і притягти до відповідальност і винних. А просто міністрам поїхати в Смілу на сесію? І що? З депутатів будуть забирати силою гроші? І що дасть переобрання влади в місті? А влітку міністри не знали про цей борг? І що було зроблено? Все незрозуміло.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 1 15.11.2018 12:55
Вы и связанные воруете
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 костя 15.11.2018 11:24
оооо, ось тобі і новий вітя янукович, рулю-рулю всех обмануть хачу...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100