реклама

реклама

Розібратися, хто винен у тому, що у Смілі опалювальний сезон розпочинається із місячним запізненням, вимагають депутати облради Сергій Воронов і Валентина Коваленко, а також політик і громадський діяч Дмитро Кухарчук.

Кухарчук

Із відповідними виступами вони виступили під час сьогоднішньої сесії облради.

Представник «Свободи» Сергій Воронов наголосив, що обласну владу багато місяців тому попереджали про те, що смілянська міська влада не здатна розв’язати питання з опаленням Сміли. Проте, «обласна влада самоусунулася». 84-мільйонний борг фірми, яка зібрала гроші з містян, але за газ не заплатила, «намагалися перекласти на смілян».

– Учора стало зрозуміло, що тепло таки можна дати, – сказав депутат Воронов. – Таким чином, місяць Сміла перебувала у заручниках Президента Петра Порошенка і всієї владної вертикалі.

Він закликав створити в обласній раді тимчасову контрольну комісію, яка має перевірити правомірність та ефективність роботи місцевого самоврядування у Смілі, а результати роботи такої комісії заслухати на наступній сесії обласної ради.

Голова облради Олександр Вельбівець закликав фракції подати свої пропозиції до складу контрольної комісії.

Позафракційний депутат облради Валентина Коваленко закликала правоохоронців розслідувати і «показати, хто і як у Смілі обдурює народ».

А голова обласної організації Національного корпусу Дмитро Кухарчук, якому депутати надали слово, наголосив, що, хоч тепло смілянам і подається, питання про те, хто має сплачувати борги за газ, так і не розв’язано. Він заявив про важливість створення контрольної комісії облради, яка має з’ясувати, хто винен у ситуації, яка склалася у Смілі. Зокрема, важливим є питання, хто і з якої причини у січні-квітні 2018 року закупляв газ у трейдерів за завищеними цінами.

реклама

Коментарі  

 
+1 #6 Агов 16.11.2018 22:28
Цитую Ага:
Люди фірташа вкрали гроші, які були сплачені за газ смілянами, а Порошенко винен. Вана ще й не таке розкаже.

Не суньте на Фірташа! Його "Черкащани" он як теплокомуненерг о піді'мяли. Вже на водоканал око намилили. Він, що безкоштовно тролейбуси черкасам "подарував". Контролери уже два роки вимушені ходити у уніхвормі "Остхм". Чого думаєте там мер Черкасс у Смілі, відтанцьовує за тралікі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #5 ? 16.11.2018 12:55
Не розумію коли цей "рижий гопнік" став політиком і громадським діячем. Ну то таке..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 иван 16.11.2018 12:48
А где отчет комиссии о качестве газа??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #3 Спостереження 16.11.2018 12:17
Прикметно, що найбільш активно проблемою Сміли на сесії опікуюється трійка досвідчених "фахівців" в галузі теплопостачання . Піар - понад усе.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Ага 16.11.2018 12:14
Люди фірташа вкрали гроші, які були сплачені за газ смілянами, а Порошенко винен. Вана ще й не таке розкаже.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #1 1 16.11.2018 12:07
Политик и народный деятель- Кухарчук :lol: А где Боднар???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100