реклама
Sucurity Police

реклама

Перебіг призовної кампанії на строкову військову службу обговорили в обласній адміністрації. Тут провели селекторну нараду з керівниками та представниками міст, районів і громад Черкащини. Головували перший заступник очільника області Віталій Коваль та обласний військовий комісар Євген Курбет.

DSC0310

За словами Євгена Олександровича, до завершення листопада Черкащина має відправити на службу ще зо дві сотні молодих людей:

– На жаль, у деяких районах ця робота здійснюється незадовільно. Поміж таких: Монастирищенський, Жашківський, Черкаський, Канівський та кілька інших районів. Водночас позитивний результат на Городищині, Драбівщині, Звенигородщині, Катеринопільщині, Христинівщині.

Загалом строковики служитимуть у Збройних Силах, Державній прикордонній службі, Нацгвардії та Державній спеціальній службі транспорту. До виконання завдань в районі проведення Операції об’єднаних сил строковиків не залучатимуть.

Віталій Коваль натомість закликав керівників на місцях максимально сприяти військовим комісаріатам у проведенні заходів.

– Наголошую, йдеться про призов на строкову службу, а отже хлопці не братимуть участь в ООС, проте навчатимуться військовій справі і вмінню захищати Батьківщину, – наголосив перший заступник. – Обороноздатність нашої держави залежить безпосередньо від готовності її боронити. Тож у країні поступово покращують умови для опанування військовозобов’язаними навичок оборони під час навчань на строковій службі. І ми сьогодні маємо підтримати державу. Відтак я звертаюсь до кожного керівника відповідально поставитись до завдання із забезпечення особового складу Збройних сил.

Зауважимо, на наступному тижні планують також провести нараду з керівниками черкаських підприємств, що не подали списки призовників 1992-1999 р.н.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #2 Шарафутдінов Еркін. 18.11.2018 18:50
Розвалили справу повністю, прийняли закон про призов з 20 років,опустили на протязі років рейтинг ЗСУ практично до нуля.Дідівщина в армії зашкалює.І шо вони тепер хотять?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Думка 17.11.2018 10:00
В Збройних Силах України мають бути створені такі умови, щоб молоді люди самі бажали іти на службу. Насильні методи призову до війська мають піти у небуття.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100