реклама

реклама

Черкаською місцевою прокуратурою здійснюється нагляд за додержанням законів у формі процесуального керівництва під час досудового розслідування кримінального провадження за підозрою міського голови м. Черкаси у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 351, ч. 2 ст. 364 КК України.

41_main Слідчим суддею Соснівського районного суду м. Черкаси 15.11.2018 відмовлено в задоволенні клопотання прокурорів про відсторонення  підозрюваного від посади.

Указане рішення суду органами прокуратури та слідства розцінено як необґрунтоване, у зв’язку з чим вирішується питання про його оскарження до апеляційного суду Черкаської області.

Разом з тим, розгляд клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу відкладено на понеділок 19.11.2018.

Нагадаємо, 09.10.2018 слідчим суддею Соснівського районного суду м. Черкаси повернуто клопотання прокурорів про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді застави та відсторонення його від посади.

Однак, за апеляціями прокуратури указані вище ухвали апеляційним судом Черкаської області скасовано та направлено до суду першої інстанції для нового розгляду по суті.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #2 черкащанин 16.11.2018 15:02
прокурори у нас продажні. До чого ви чіпляєтесь? Нормальний мер, так треба з’їсти. Ніхто не думає за нас, бандюки хотять захопити всю владу в Черкасах. Як вже набридли Радуцький,ПВД, Зоря та ін.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Надія. 16.11.2018 14:00
Толя Каструля тільки судді встиг спасибі за чесність сказати а Ви його так...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100