реклама

реклама

Виконавчий комітет щойно затвердив у новій редакції умови тимчасового договору про відновлення пасажирських перевезень. Як результат – уже сьогодні в Черкасах відновлює роботу приватний громадський транспорт. Вартість проїзду в маршрутках нині становитиме 4 гривні.

Так, приватники погодилися перевозити за власний рахунок 15 пільгових категорій, серед яких діти з малозабезпечених сімей. Утім, за умови наявності оформлення проїзного квитка. Разом із тим, для черкаських школярів продаватимуть проїзні квитки вартістю 120 гривень у місяць.

index

Як пояснила заступник міського голови Людмила Бордунос, термін дії таких угод із перевізниками становитиме три місяці.

– Ці угоди ми укладатимемо з перевізниками лише на ті маршрути, які вони обслуговували раніше, – розповіла вона. – Але не пізніше ніж до проведення нового конкурсу. Якщо його проведуть за півтора місяці, ці договори втрачають чинність.

– Для усіх нас це складне й компромісне рішення. Ми робимо ці дії для того, щоб жителям було зручно пересуватися містом, – прокоментував заступник міського голови Юрій Ботнар. – Ми в жодному разі не відмовляємося від проведення транспортної реформи. Більше з тим – ми намітили «дорожню карту» і домовилися йти спільно з перевізниками. Уже нині перевізники готові до інформування про чіткий графік руху, аби містяни точно знали, у який час та на якій зупинці чекати той чи інший маршрут.

Юрій Ботнар подякував перевізникам за те, що останні пішли назустріч та взяли на себе соціальне навантаження.

– Сподіваюся, підписання таких угод дозволить нам уже завтра побачити всі автобуси на своїх рейсах та якомога швидше налагодити перевезення, – коментує він. – І далі крокувати транспортною реформою. Бо далі в нас конкурс, далі в нас введення систем gps-моніторингу та системи електронної оплати проїзду.

У тому, що влада з перевізниками порозумілися, запевнила й представниця цього бізнесу Олена Куниця.

– Ми беремо на себе всі зобов’язання, прописані в цій угоді. І дійсно ми разом будемо працювати над транспортною реформою, – сказала вона.

Водночас, міський голова Анатолій Бондаренко анонсував проведення в понеділок ще одного засідання виконавчого комітету. Тоді, каже, мають розглянути питання підвищення вартості квитка до 5 гривень.

Про це пише сайт міськради

реклама

Коментарі  

 
-6 #17 Volodymyr Rebel 18.11.2018 23:25
Цитую Андрей:
балабол ботнар то говорил разорвем договора теперь уже саасибо пепевозчикам и поднятия цен до 5 грн.
никакого поднятия не будет будем *************** ****
Це все вимоги дипломатії,та й 1 гривня+,"відвойована" перевізниками, не так вже і суттєво,головне ,що перевізники зрозуміли,що на майбутнє губу не треба розкатувати занадно вже - собі дорожче!...Для прикладу наведу зустріч Трампа з путіним,запальн ий Трамп роздавив би цю гниду,але ж,бачите, дипломатія не дозводяє,от і приречений посміхатись та тиснути негідникові руку!...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #16 ПЗР 18.11.2018 22:39
Цитую ЮЗР:
Что то мутит Ботнар 8) неужели на 6грн даст добро

Ні, він сказав що і 3 гривні забагато. Тим паче поки не буде євроавтобусів, єдиного квитка, GPS навігації - мови про підвищення не може й бути. А він не пацан, сказав - зробив!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #15 Палата № 6 18.11.2018 14:26
Цитую Равіолі:
При одній згаlці про цього "діяча",хочеться розігнати все мерію! Як можна було призначити замом дитину?

Для вас - "дитина". А по нашій історії хвороби - НАПОЛЕОН ІІ! :D :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #14 Бункер фюрера 18.11.2018 14:22
Рейсфюрер Юрік доручення виконав частково: тиждень місто колотило! Молодець!! Але звалити вину на пороха не вдалося :-* :-* Премію за листопад не заслужив!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #13 Світлана 18.11.2018 14:18
А як же робота конкурсної комісії по транспорту, яку з лютого 2018 очолює Юрій Ботрар? :sigh: Чи буде звіт на сесії про її діяльність? Чи бла-бла-бла...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #12 ЗСУ 18.11.2018 13:46
Подякував за "ПОДЯКУ".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #11 Надія. 18.11.2018 13:29
Таким як Ботнар,- краще мовчати ніж говорити. Обмежене, цинічне і нікчемне!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #10 максим 18.11.2018 13:24
акциз надо уменшити в 2рази на бензин солярку.а ввести на жидкий газ..а винять в усьому маршрутчиків.який позичив в в банку 1млн і купив Богдан.за 10років йому треба повернути 1млн банку і 1млн заробити на новий Богдан бо цей черметом стане.і + платити водію,солярку шини ,запчасті.а тролейбуси трол паркам Черк мерія на шару дає.за бюджет купує.там в квиток не треба вбивати вартість тролейбуса і ще і дотує на 2грн кожн білет ..бо половина їздить пенсіонери і не нормовано разів. і виходить якщо працює пенсіонер 22дні то в 20разів більше отр дотації ніж непрацюючий пенс який їзд 1день в місяць
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #9 Гроші 18.11.2018 12:43
Цитую 1:
Ботнар поблагодарил перевозчиков. А они вас.Обошлось без поцелуев,???

Якщо вручили почесні грамоти від ЧМР, то, звісно, ніяк не обійшлося :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #8 Гроші 18.11.2018 12:41
Цитую ЮЗР:
Что то мутит Ботнар 8) неужели на 6грн даст добро

Публіка починає прозрівати 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100