реклама
Sucurity Police

реклама

Усі котельні Сміли нині підключені до газу, утім лише 9 з них повноцінно працюють. Місто виявилось не готовим до опалювального періоду. Про це сказав заступник голови ОДА Сергій Овчаренко 16 листопада в ході засідання обласної комісії з ТЕБ та НС, що під його головуванням провели в обласній адміністрації. Фахівці ж профільних обласних структур житлово-комунального сектору, ДСНС, Нацполіції, Черкасигазу в найближчі години почнуть перевірку роботи котелень у Смілі. Про це домовились під час проведеного засідання.

Нагадаємо, роботи по запуску теплопостачання у місті почали відновлювати ще вчора. Таку вказівку дав, за результатами проведення засідання оперативного штабу Державної комісії з питань ТЕБ та НС, Президент України Петро Порошенко.

– Технологічно нині в Смілі працює лише одна комунальна бригада, яка навіть цілодобово працюючи, зможе відновити теплопостачання не раніше 3 діб, – говорить заступник голови. – При цьому міська влада спільно зі Смілатеплокомуненерго саботують ситуацію, а відтак вона зовсім неконтрольована. Саме тому ми з усіма службами їдемо до міста, аби перевірити. За потреби встановлюватитмемо пункти обігріву. Водночас Служби ДСНС забезпечують необхідною кількістю фахівців, а також техніки – для проведення цілодобових робіт з підключення Сміли до тепла.

За словами голови правління ПАТ «Черкасигаз» Сергія Буяна, вчора у Смілі підключили до тепла 15 котелень, сьогодні ще 4. Відтак усі теплогенеруючі потужності Сміли – під тиском. Ймовірною причиною збою є наявність все ще не знятих бліндів, що інколи встановлюють перед вузлами обліку. Це – металеві вкладки, що не дозволяють газу перетікати.

Про це пише сайт ОДА.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100