реклама

реклама

Віце-прем'єр міністр, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко заявляє, що в Смілі (Черкаська область) всі котельні подають тепло у штатному режимі.

5bdf1997da908-screenshot-6_1200_watermark Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, передають Українські Новини.

«48 годин після команди Президента на запуск - всі котельні працюють в штатному режимі, соціальна сфера і житлові будинки з теплом», - написав Зубко.

Віце-прем'єр-міністр подякував фахівцям «Черкасигазу», «Черкасиобленерго», працівникам Державної служби з надзвичайних ситуацій, Нацполіції та Черкаської обласної державної адміністрації за здійснені дії при запуску опалювального сезону в місті.

Як повідомляли Українські Новини, 15 листопада Комісія з надзвичайних ситуацій прийняла рішення про запуск опалювального сезону в Смілі.

Увечері того ж дня почалася подача газу на котельні міста.

17 листопада Зубко заявив, що всі котельні Сміли Черкаської області екстрено підключили до газопостачання.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Дональд Трамп 19.11.2018 11:09
Так кто же прав в случившемся-Зубко или Цибко,премию в 10-15 миллионов получили работники мэрии или нет ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Уманский Еврей 19.11.2018 02:56
Рад за Смелу, теперь в Умани проблемы с отоплением. Как платят комунальщикам, так и работают. ул. Пушкина, Садовая, включая пед. университет без тепла. На дворе 18 Ноября, 2018 г. Нет денег на 2 км трубы. Европа!!!! Ганьба!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Шарафутдінов Еркін. 18.11.2018 19:34
а чого бабця приїзджала? Та ще купу народу в автобусах з собою привезла. повидрючуватись перед камерами? Вана ж нічого не зробила , щоб тепло було у Смілі. А її партійці все зробили, щоб тепла не було. От же ж пакостна баба.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100