реклама

реклама

Понад 200 представників Об’єднаної опозиції 9 березня в Умані провели акцію до 198-річниці з дня народження великого Кобзаря.

Вінки та квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку поклали представники політичної партії «Фронт змін» – голова Черкаської обласної організації Наталія Старікова, лідер Уманської організації Максим Поляков, керівник Христинівської осередку Олександр Ковбасюк, а також голова Уманської міської організації ВО «Батьківщина» Людмила Кирилюк, міської організації ВО «Свобода» Юрій Ботнар, голови районних організаційних партій, депутати Уманської міської та районної рад. До Об’єднаної опозиції Уманщини приєдналися представники «Уманського козацтва» Черкаського крайового товариства Українського козацтва, Українська народна партія, УНСО, Конгрес Українських націоналістів, громадські організації та жителі міста.

Захід розпочали виступом тріо «Гонта», які заспівали тематичні пісні на шевченківські вірші.

frontum_mini

Депутат обласної ради, голова Черкаської територіальної організації Політичної Партії “Фронт Змін” Наталія Старікова зауважила, що тільки разом Об'єднана опозиція Черкащини переможе на виборах.

– Вшановуючи пам'ять Тараса Шевченка, ми маємо об'єднатися в такій непростій ситуації, яка склалася в країні. Тільки разом ми здобудемо перемогу, – сказала Наталія Володимирівна. – Тарас Шевченко – найвеличніша постать в нашій державі, це великий поет, який вірив, що наша держава буде такою, на яку б рівнялися інші.

У своєму виступі голова Уманського осередку політичної партії «Фронт змін» Максим Поляков наголосив, що потрібно дбати про пам'ять минулого не тільки у відповідні свята і наголосив, що очільникам міста має бути соромно за такий ганебний стан парку Тараса Шевченка. Він зазначив до депутатів Уманської міської ради підготовлено звернення, щоб перерозподілити частину коштів міського бюджету на приведення парку до ладу.

Після концерту та виступів лідерів політичних організацій чотири керівники районних політичних організацій «Фронту змін», ВО «Батьківщина», ВО «Свобода» та Української народної партії підписали угоду про спільні дії, утворивши Об'єднану опозицію Уманського району.

А в Черкасах молодіжне крило черкаських фронтовиків доєдналися до панахиди і спільного опозиційного покладання квітів пам’ятнику Шевченка.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100