реклама

реклама

Служба автомобільних доріг у Черкаській області повідомляє, що за повідомленням Черкаського обласного центру з гідрометеорології, 19-20 листопада в області очікується різке погіршення погодних умов. Так, ввечері 19 листопада з утриманням вночі та у першій половині дня 20 листопада очікується сніг та мокрий сніг, місцями по області сильні опади. Ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Місцями по області пориви вітру до 15-20 м/с.

Такі погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту (рівень загрози для автотранспорту 2 (жовтий), також ускладнить роботу енергетичної, будівельної галузей та комунального господарства.

Зважаючи на ускладнення погодних умов, Служба автомобільних доріг у Черкаській області закликає водіїв утриматися від поїздок на час негоди для надання можливості роботи снігоприбиральної техніки та не створювати заторів на автодорогах.

Водії, будьте обережними!

У разі необхідності поїздок, Служба автодоріг області закликає водіїв бути уважними та обережними за кермом, рухаючись автодорогами за таких погодних умов, обирати помірну швидкість і дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами, а також враховувати особливості та стан транспортного засобу, уникати будь-яких ризикованих маневрів.

Під час роботи снігоприбиральної техніки, водії автомобілів мають забезпечити безперешкодний рух спецтехніки та не створювати заторів.

Прес-служба САД у Черкаській області

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Водії 19.11.2018 18:29
Служба автомобільних доріг у Черкаській області щоденно має попереджати водіїв про небезпеку під час руху дорогою Н-16 Умань-Черкаси, яка і без погіршення погоднії умов представляє реальну небезпеку для учасників дорожнього руху.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100