реклама

реклама

"Черкаські Мавпи" зазнали чергової поразки. Підопічні Володимира Холопова поступилися на виїзді БК "Донецьку" з рахунком 63 : 98. Про це інформує сайт «Черкаський спорт» .

фото - сайт Баскетбольний клуб «Черкаські Мавпи»

фото - сайт Баскетбольний клуб «Черкаські Мавпи»


 У третьому поспіль виїзному матчі черкащани програли. Черкаській команді вкотре не вистачило лави запасних, через це підопічні Саші Обрадовіча не мали особливих труднощів із "Мавпами". Варто відзначити успішну гру македонця Войдана Стояновскі, який проти своєї колишньої команди набрав 9 очок та віддав 7 результативних передач.

Після затяжної виїзної серії "Черкаські Мавпи" повертаються додому, де вони проведуть чотири наступних домашніх матчі. Наступна гра відбудеться у п’ятницю проти БК "Києва".

реклама

Коментарі  

 
-1 #3 критик 13.03.2012 10:44
Я взагалі не пам’ятаю, коли мавпи вигравали. Що дома, що на виїзді - одне і теж. По телевізорі тільки й піаряться їхні програші - сором Черкаському спорту!!!! Постає питання, навіщо взагалі вони потрібні?, лише даремні бютжетні розтрати. Краще підтримати або започате=кувати нові види спорту, а мавпам- ГЕТЬ!!!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Опр 12.03.2012 21:18
Томас,ти правий на всі 100.Але з Мавпами все просто:чим гірше місто ставиться до Одарича,тим більше знущаються з Мавп,Хоч хлопці тут не винуваті,та й Одарич немало зробив особливо для дитячого баскетболу,але впотім він так накосячив у місті що його вже ненавидять і мавп разом з ним.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Fan Tomas 11.03.2012 18:06
Чому радієте, журналісти?! В Черкасах гине серйозний спорт - команди колись вищого гатунку, такі як "Мавпи" й "Імпексагро" демонструють все гірші результати, "Круг" взагалі вже щез. Один "Славутич" смикається між третім і четвертим щаблями турнірної таблиці, але ж вони грають у фактично "дитячій" другій лізі!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100