реклама

реклама

Сьогодні новий голова Черкаської облдержадміністрації Олександр Вельбівець навідався до Сміли, щоб поспілкуватися з учасниками акції протесту та представниками міської влади.

46513098_382166939189417_2297128829807755264_n

Про це повідомив у «Фейсбуці» користувач Олег Потапов.

Пан Вельбівець запевнив смілян, що вони не платитимуть за тепло за подвійним тарифом. Також він розкритикував дії міської влади та зазначив, що приїхав обговорити питання боргів «Енергоінвеста» та підписання договору з «Нафтогазом»

Позиція обласного керівництва полягає в тому, що Сміла повинна взяти на себе борги «Енергоінвеста» – мовляв, у такому разі тариф на тепло буде значно нижчим, ніж при розбалансі газу та застосуванні подвійного коефіцієнту при нарахуванні штрафних санкцій за несанкціонований відбір газу.

Однак сміляни категорично проти брати на місто чужі борги.

Наразі у міськраді Сміли триває нарада за участю Олександра Вельбівця.

Фото Андрія Черничка

реклама

Коментарі  

 
0 #16 Далекобійник 23.11.2018 09:13
Я так розумію що питання стоїть хто має відкашляти тим хто не здатен був зробити правильний вибір, зараз вони вперто вимагають покриття дурості з державного общака. Вдаються до того що пропонують мерзнути водіям, які не можуть об"їхати це злополучне місто...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #15 Перехожий 22.11.2018 11:38
На першому фото наче "Візит Шарікова і Швондера до професора Преображенськог о"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #14 Мир вашому дому 22.11.2018 03:32
Це не що янше як розплата шмілянамм за травлю тих хто намагався піклуватися за місто та район і не міг дозволити собі такого цинічного безпрєделу. Закон бумерангу ніхто не відміняв, думайте перед тим як займатися цкуванням та обгижуванням людей, все повернеться з абсолютно неочікуваної сторони і на порядок болісніше.
Перший крок до вирішення проблеми розпочинайте з каяття перед тими кого скривдили словом і ділом, інакше чекайте інших випробувань. Так було, так є і так буде, по тій причині що хтось таки вчить бути людьми, погано що від цього уроку стражжають невинні, особливо діти.
Не дарма мусульмани вітаються "аса ля малєкум" тобто миру вашому дому, а все інше прикладеться, "добрий день і "здравствуйтє".
Погано що це не розуміють ті хто організував транспортний коллапс біля КП створюючі проблеми невинним людям в холодний час.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #13 Ох 22.11.2018 03:22
Цитую СОЛДАТ:
.....Шукайте ВЛАСНИКІВ "Енергоінвеста", шукайте тих, хто допомагав переводити кошти за кордон,шукайте тих,хто це діло прикривав і питайте з них."Енергоінвест" судячи з усього - це не фірма одноднєвка.Іі хтось заводив на ринок м.Сміла, хтось гарантував,що вона справиться з поставленими на неі завданнями,хтос ь перевіряв іі керівництво і іі діяльність і т.д.і т.п.Де зараз ці люди? ;-)

Не здивуюся якщо це "ба, какие все знакомые лица !"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #12 Уманский Еврей 22.11.2018 01:51
Новый "браток" от Порошенко
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #11 Де зараз? 21.11.2018 23:40
Цитую СОЛДАТ:
Якщо дійсно ВСІ споживачі газу у м.Сміла своєчасно і в повному обсязі оплатили спожитий газ, а "Енергоінвест" просто- напросто ВКРАВ ті гроші, сховавши іх в офшорі, то ДІЙСНО якого беня Сміла повинна брати на себе його борги? Шукайте ВЛАСНИКІВ "Енергоінвеста", .Де зараз ці люди? ;-)

А ви у Цибка спитайте. Чи він мер як два місяці і святий як новнароджений? Смілу топили свідомо, чому Антенна тільки на Смілу почала працювати аж півтора року назад, чому керівництво міста Черкаси там "вирішувало" питання, Саакашвілі квартиру обіцяли у Черкасах а він днював і ночував у Смілі, чому чиновники Черкаської мерії заправляють пропусним режимом у смілянській мерії?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #10 Перехожий 21.11.2018 22:21
Цитую Сотник:
Цитую Черкасчанин:
[quote name="СОЛДАТ"

Невеличке уточнення. Однієї особи там, на фото, не достає! Якраз вчора ту особу звільнили з займаної посади указом президента, але саме вона (та особа), восени 2014 року, особисто давала вказівки правоохоронцям закрити кримінальні провадження щодо керівництва "Енергоінвесту"!

Бо гарно занесли. І заносили вони не один раз і до цього. Так і петляли. Та вийшов край, скільки тій мотузці не витися...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #9 Дональд Трамп 21.11.2018 21:50
Целое лето ковырялись в одном месте,а сейчас вся губерния в Смеле,когда за окном минус.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #8 Алекс 21.11.2018 20:53
Цитую СОЛДАТ:
Якщо дійсно ВСІ споживачі газу у м.Сміла своєчасно і в повному обсязі оплатили спожитий газ, а "Енергоінвест" просто- напросто ВКРАВ ті гроші, сховавши іх в офшорі, то ДІЙСНО якого беня Сміла повинна брати на себе його борги? Шукайте ВЛАСНИКІВ "Енергоінвеста", шукайте тих, хто допомагав переводити кошти за кордон,шукайте тих,хто це діло прикривав і питайте з них."Енергоінвест" судячи з усього - це не фірма одноднєвка.Іі хтось заводив на ринок м.Сміла, хтось гарантував,що вона справиться з поставленими на неі завданнями,хтос ь перевіряв іі керівництво і іі діяльність і т.д.і т.п.Де зараз ці люди? ;-)

Сьогодні склали повноваження, а тепер пакують валізи, думаю, що десь за кордон)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #7 СОЛДАТ 21.11.2018 20:51
Цитую Сотник:
Цитую Черкасчанин:
Цитую СОЛДАТ:
Якщо дійсно ВСІ споживачі газу у м.Сміла своєчасно і в повному обсязі оплатили спожитий газ, а "Енергоінвест" просто- напросто ВКРАВ ...

Подозреваю,что на фото выше...

Невеличке уточнення. Однієї особи там, на фото, не достає! Якраз вчора ту особу

Не виключаю і такий варіант.Також не виключаю варіант що, на фото не вистачає двох осіб.Одного звільнили з посади ( звільнили до речі за власним бажанням) а інша ще поки-що працює в ВР, обіцяє газ у двічі здешевити і шалено переймається економікою. ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100