реклама

реклама

Наприкінці минулого тижня студенти відділення архітектури та мистецтва Черкаського художньо-технічного коледжу відвідали щорічну звітну виставку Національної спілки майстрів народного мистецтва України «Кращий твір року», яку відкрито у Києві.

Майбутні фахівці з образотворчого мистецтва ознайомились з кращими творами, виконаними у різних видах та жанрах народних ремесел.

0720_n

Виставку презентував голова Спілки Шевченко Євген Ігорович. Він привітав студентство та закликав до творчої співпраці, яка сприяє відродженню та трансформації народного мистецтва.

До уваги присутніх було представлено більш як 100 робіт майстрів з різних куточків України. Експозиція виразно розкрила регіональні особливості витинанки, наївного малярства, писанкарства, килимарства. Студенти із зацікавленням відзначили новітні прийоми експонування творів народного мистецтва, що надали їм більшої актуальності та сучасного звучання.

ВідвіданняПінчук АртЦентру стало незабутнім завершенням поїздки. Своїми враженнями, ідеями, творчими планами студенти поділяться під час спілкування за круглим столом, що дозволить підбити підсумки поїздки та спланувати перспективи розвитку.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100