реклама

реклама

У Черкасах незабаром внесуть зміни до подарункового набору з дитячими речами першої необхідності, адже той, який затверджений наразі, викликав хвилю обурення у містян. Вони вважають, що деякі речі є недоцільними. Тож департамент соціальної політики провів опитування серед жителів міста, що вони б хотіли бачити у пакунку малюка.

1542879032-891

Нагадаємо, наразі до набору входять: ящик для зберігання дитячий речей, засобів для догляду, іграшок; комплект дитячої білизни; дитяча пляшка; присипка; олійка; книга-альбом "Наш малюк"; дитяча книга; сорочка "Вишиванка"; диск з українськими колисковими.

Опрацювавши результати опитування, департамент соцполітики пропонує інший склад набору, який буде винесено на розгляд виконкому.

Так, як повідомили Zmi.ck.ua у відповіді на інформаційний запит, до нового подарункового набору увійшли: еко-сумка з логотипом Черкаської міської ради; сорочка "Вишиванка" на 6-9 місяців; друковані інформаційні матеріали; підгузок багаторазовий універсального розміру з чотирма вкладками; щітка для волосся для немовлят; зубна щітка - масажер для перших зубів; іграшка розвиваюча дерев’яна; килимок розвиваючий.

Зауважимо, що висловити свою думку щодо складу пакунку малюка виявили бажання лише 19 містян.

1542878723-758

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Петро 23.11.2018 21:31
Цитую иван:
А фото членов горисполкома????

Ви, шо дурний? Ото і є "друковані інформаційні матеріали" :lol: :lol: Ботнар за голим столом, вже популярне під час страйку перевізників фото голови на фоні дверей тролейбусу :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 То забагато 23.11.2018 12:15
Цитую иван:
А фото членов горисполкома????

У кожному буде лежати ксерокопія "Диплому" від Фреймут та по парі СД дисків з начитаним репом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 иван 23.11.2018 11:24
А фото членов горисполкома????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100