реклама

реклама

На рахунку зловмисників близько ста епізодів. Їх було затримано під час скоєння ними чергової серії крадіжок в одному із сіл Лисянського району. Відкрито ряд кримінальних проваджень за статтею 185 Кримінального кодексу України.

Lus_11

На лінію 102 надійшло повідомлення, що у Лисянському районі троє невідомих осіб в нічний час проникли до однієї із сільських церков та селищної ради, звідки викрали скриньку для пожертв та інше майно.

Lus_12

Так, під час проведення першочергових оперативних заходів на території одного із сіл Лисянського району поліцейські затримали трьох чоловіків, які здійснювали крадіжку майна  ще з однієї церкви.  Затриманими виявилися раніше судимі за крадіжки мешканці Жашкова.

Lus_13

Як з’ясувалося, зловмисники пересувалися на автомобілі «Москвич», в салоні якого працівники поліції виявили та вилучили викрадене  в церкві та селищній раді майно.

Lus_14

Під час розмови з працівниками поліції затримані розповіли, що вчиняли крадіжки з храмів, сільських рад та офісів сільських підприємств Лисянського, Жашківського, Монастирищенського, Маньківського, Христинівського та Уманського районів, а також на території Київської області.

Lus_15

Загалом на рахунку зловмисників біля ста епізодів.

Lus_17

На даний час за місцем проживання чоловіків проводяться обшуки. Відкрито ряд кримінальних проваджень за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Сектор комунікації поліції Черкаської області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100