реклама

реклама

На другому пленарному засіданні Черкаської обласної ради, що відбулося 22 листопада, депутати підтримали звернення громадських організацій щодо належного фінансування Суспільного мовлення з держбюджету України на 2019 рік.

unnamed
Депутати обласної ради ухвалили рішення звернутися до Президента України Петра Порошенка, Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана та Верховної Ради України з проханням забезпечити належне фінансування Суспільного мовлення з держбюджету-2019. Перед сесією облради це звернення розглянули також члени комісії з питань освіти, науки, духовності, культури, молодіжної політики і спорту.

"Виникає така критична ситуація, що місцевий суспільний мовник можуть забрати у зв’язку з тим, що є небезпека скорочення вдвічі фінансування з боку держави. Будемо просити Президента, Верховну раду, щоб вони передбачили кошти на Суспільне мовлення, і щоб все, що ми сьогодні маємо, збереглося для наших людей", — сказала на засіданні депутатка Черкаської обласної ради Валентина Коваленко.

Місяць тому громадські організації Черкащини закликали депутатів Черкаської облради звернутися до Верховної ради, Президента й Кабміну з вимогою дофінансувати Суспільне мовлення у 2019 році і тим самим зберегти місцеве Суспільне мовлення.

Нагадаємо, що ухвалений у першому читанні проект державного бюджету України на 2019 рік передбачає скорочення фінансування Суспільного мовлення на 43%.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100