реклама

реклама

У Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту 23 листопада відбулась наукова учнівсько-студентська конференція «Молодіжна наука у контексті суспільно-економічного розвитку країни».

1

У роботі конференції взяли участь 134 учні й студенти з 41 навчального закладу України (Київської, Запорізької, Харківської, Тернопільської, Одеської та інших областей).

IMG_2174

Під час пленарного засідання, в якому взяли участь більше 60 учнів і керівників їхніх наукових робіт, було обговорено низку актуальних тем, таких як євроінтеграційні процеси в Україні, інфляція й шляхи її подолання, криза моралі сучасної молоді, методи впливу на життєву позицію студента та інші.

Про реформи державної служби та нові кар’єрні можливості для української молоді доповів начальник Головного територіального управління юстиції у Черкаській області Олександр Свіренюк.

IMG_2051

Продовжилася робота конференції у секціях. Студенти й учні шкіл доповідали про свої дослідження, активно брали участь у дискусіях. Захід пройшов плідно, у дружній атмосфері.

До початку роботи конференції був виданий збірник тез. По закінченню учасники і керівники наукових робіт отримали сертифікати, а директорам навчальних закладів були вручені подяки.

Про це повідомляє прес-служба Східноєвропейського університету.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Черкасчанин 25.11.2018 22:29
«Молодіжна наука у контексті суспільно-економічного розвитку країни».Один только заголовок говорит о "высочайшем"уровне учебного заведения.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100