реклама

реклама

КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» звітує за проведену роботу, що дала змогу підійти до опалювального сезону 2018-2019 років без перебоїв. Так, за ремонтний період були проведені капітальні ремонти 2 котелень (ремонт котлів) та 2 центральних теплових пункти (заміна водопідігрівачів). Поточні ремонти охопили 34 котельні або 100% та 80 ЦТП або 100%.

До слова, усього на балансі підприємства 166,1– км теплових мереж. З них 138,6 км мереж теплопостачання та 27,5 мереж гарячої води. За попередні роки було замінено мереж на попередньо ізольовані труби: по опаленню – 43,13 км (31,1%), по ГВП – 9,34км (33,9%), що дало змогу зменшити втрати теплової енергії з 13% до 10,9%.

666

Детальніше хотілося повідомити, що під час підготовки до опалювального сезону було виконано:

  1. По котельнях проведено технічне обслуговування, ремонт котельного, насосного, газового, електросилового обладнання, обладнання хімводопідготовки та приладів контролю і автоматики. Виконано ремонт запірної арматури, регулюючих, запобіжних і зворотних клапанів. У відповідності до розроблених та належним чином затверджених графіків технічного огляду (опосвідчення) проведено експертне обстеження (технічне діагностування) котлоагрегатів, що відпрацювали розрахунковий термін експлуатації тощо. Всі ці заходи забезпечують належний рівень безпеки під час експлуатації котлів. Перевірено стан та проведено технічне обслуговування вибухових клапанів і димоходів котлів та димових труб котелень. Проведено ремонт і повірку приладів обліку теплової енергії, природного газу, води і електроенергії. Проведено режимно-налагоджувальні випробування котлів згідно графіку.
  2. По ЦТП виконано технічне обслуговування і ремонт тепловикористовуючого, насосного, електросилового обладнання, приладів контролю і автоматики та ремонт і повірку приладів обліку води і електроенергії. Виконано ремонт запірної арматури, регулюючих, запобіжних і зворотніх клапанів та регуляторів тиску і температури.
  3. На котельнях і ЦТП відновлено технічний стан енергозберігаючого обладнання а саме частотних перетворювачів, систем погодної корекції, автоматичних дегазаторів і хімводоочисток.
  4. Підготовлено 166,1км теплових мереж включаючи роботи по гідравлічному випробуванню. Під час гідравлічних випробувань виявлено та усунено 196 поривів з них 11 на відомчих тепломережах.

За ремонтний період з підготовки котелень, ЦТП і теплових мереж виконано передбачені оргтехзаходами планово-попереджувальні роботи на суму 4084,27 тис. грн., а також виконано ремонт основних засобів з виробництва, транспортування, і постачання теплової енергії на суму 2960,77 тис. грн.

Згідно цільового фінансування із міського бюджету міста Черкаси рішенням міськради підприємству вирішено виділити на ремонтні роботи 968 тисяч гривень. Підприємство виконало: капітальний ремонт мережі теплопостачання та гарячого водопостачання до житлових будинків по вул. Новопричистенській, 63 і 65 на суму 352,57 тис. грн. та зробило реконструкцію мережі теплопостачання до житлового будинку по вул. Гагаріна, 21 на суму 448,5 тис. грн. Таким чином було використано 801,07 тис. грн. Загальна економія для бюджету склала 166,9 тисяч.

При виконанні капітального ремонту тепломереж застосовані попередньо ізольовані труби.

Варто також зазначити, що згідно Програми соціально-економічного розвитку міста Черкаси на 2018р підприємство в даний час виконує ремонтні роботи на 6-ти тепломережах, які передані на баланс як безгосподарчі і фінансуються із міського бюджету, по 4-х з них роботи в стадії завершення. При цьому будуть замінені попередньо ізольовані труби в кількості близько одного кілометра.

Про це інформують в прес-службі підприємства.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Надія. 26.11.2018 12:30
Слава Карасю!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Лікторат 25.11.2018 22:58
От, що значе поводир. Поставили, свого, "Черкащанина", Павла, оснастили автомобілем і диви, як зразу запрацювало. Скоро без газу гріти будуть. Голосуйте за Павла!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100