реклама

реклама

23 листопада інспекторами Черкаського рибоохоронного патруля викрито грубе порушення правил рибальства. Близько 5 години ранку затримано двох громадян, які займалися виловом водних біоресурсів з дюралевого човна за допомогою чотирьох рибальських сіток. Під час огляду речей порушників було виявлено 16 кг риби в такій кількості: щука – 7 шт. та карась – 1 шт.

11_23_cherk1

Розрахунок збитків за незаконне добування водних біоресурсів здійснювався відповідно по постанови КМУ від 21.11.2011 р. № 1209 «Про затвердження такс для обчислення розміру відшкодування шкоди внаслідок незаконного добування або знищення цінних видів водних біоресурсів».

Сума завданих збитків рибній галузі склала 2 397 грн.

11_23_cherk2

Інцидент стався на Кременчуцькому водосховищі, в урочищі «Біловод», поблизу с. Коробівка Золотоніського району Черкаської області. Складено два протоколи про адміністративні правопорушення, відповідальність за які передбачено ч. 4 ст. 85 КУпАП.

На місце скоєння правопорушення було викликано працівників слідчо-оперативної групи Золотоніського ВП ГУНП в Черкаській області для проведення слідчих дій. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100