реклама

реклама

У жовтні в Черкасах та області зареєстрували майже 140 нових автомобілів, на кожен з яких в середньому витрачали по 28 тисяч доларів.

Понад 50% зареєстрованих у регіоні машин мали ціну від 17 до 35 тисяч доларів, а середня вартість автомобіля склала 28 тисяч доларів. Минулого місяця у Черкасах сума витрат на покупку нових машин становила 4 мільйони доларів, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання, – повідомляє аналітичний відділ сайту з продажу автомобілів RST.ua.

Найпопулярнішими у Черкасах були автомобілі французької марки Renault. У регіоні зареєстрували 19 таких авто на суму 300 тисяч доларів. Також популярними були Kia (18 авто) і Toyota (13 авто). Серед моделей бестселером став кросовер Kia Sportage.

Черкаси жовтень

Загалом, минулого місяця в Україні зареєстрували майже 7 тисяч нових легковиків. Сумарна вартість цих машин перевищила 200 мільйонів доларів США, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання. Доля продаж автомобілів з дизельними двигунами минулого місяця склала 33%. Найбільше користуються попитом такі машини у Чернівцях, де частка дизельних авто склала 49%.

Нагадаємо, у січні-вересні цього року в Черкасах та області зареєстрували понад 1 200 нових авто. Кожен автомобіль в середньому коштував 28 тисяч доларів США. За 9 місяців сума покупок у регіоні склала 34 мільйони доларів.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 ХХ 27.11.2018 20:03
Це вже мабуть і пенсіонери почали куплять такі автомобілі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100