реклама
Sucurity Police

реклама

Під час триденної поїздки округом народний депутат України Богдан Губський привітав більш ніж три тисячі жінок. Приємним сюрпризом для мешканок різного віку Драбівського, Канівського, Золотоніського, Чорнобаївського районів, а також міст Золотоноша та Канів стали організовані нардепом концерти за участі столичних та місцевих артистів, а також квіти та подарунки від Фонду депутата. Першими вітання від Богдана Губського 6 березня приймали жительки сіл Шрамківка, Мойсівка, Степанівка, Свічківка, Коломиці, Остапівка, Кононівка, Митлашівка та Погреби Драбівського району. Сільський Будинок культури Погребів заледве помістив усіх бажаючих, які з’їхались з навколишніх сіл на зустріч з народним депутатом. Виступ тріо «Чорнобривці» з Києва, ансамблю обрядової пісні «Свашечки» з села Вишневе, що на Драбівщині , додали усім присутнім весняного настрою та позитивних емоцій. З багатьма колективами Драбівщини Богдана Губського пов’язує давня дружба – рік тому народний депутат допоміг «Свашечкам» взяти участь та успішно виступити, завоювавши перше місце на Всеукраїнському фестивалі народних пісень «Візерунки», який проходив у Ворзелі на Київщині. За це зі сцени «Свашечки» подякували йому гарною українською піснею та почастували варениками.


Велелюдно було і в залі Золотоніського ветеринарного технікуму – святковий захід, організований спільно з міською Радою ветеранів, зібрав більше трьохсот представниць прекрасної статі. За словами голови міської Ради ветеранів Раїси Мотрич, така увага з боку народного депутата – системна : не так давно, вітаючи учасників бойових дій Золотоноші з Днем захисника Вітчизни, Богдан Губський пообіцяв невдовзі організувати свято й  місцевого жіноцтва, і своєї обіцянки дотримав.

Тепло приймали Богдана Губського  в селі Крупське Золотоніського району. Народний депутат особисто вручив усім жінкам квіти і подарунки та привітав зі святом.

– «Жінка – це не просто берегиня людського роду, це та сила, на якій тримається увесь світ, – зазначив народний депутат. – Тож вітаючи усіх присутніх тут жінок, а в їх особі – усіх жінок Черкащини зі святом весни, бажаю їм міцного здоров’я, нев’янучої вроди та усіляких гараздів. Особливі слова подяки та вітання хочу адресувати жінкам, які мешкають у селах, адже здебільшого на них сьогодні тримається українське село, – підкреслив Богдан Губський.

6 березня народний депутат встиг побувати і в Каневі, де у міському Будинку культури привітав канівчанок та оцінював їх таланти як почесний член журі на  конкурсі «Нумо, панянки!», що традиційно проводиться в місті на початку березня.


Напередодні свята  Богдан Губський побував з вітаннями в селах Беркозівка та Мартинівка Канівського району, а також привітав зі святом жіночий персонал психоневрологічного інтернату в селі Чехівка на Чорнобаївщині, де працюють жінки з кількох навколишніх сіл – Мельників, Крутьків, Чехівки та Воронинців та ознайомився з проблемами закладу.

Як зазначає сільський голова Мартинівки Людмила Тимошенко, народний депутат приділяє увагу селам та їх мешканцям не лише в  святкові дні  – свого часу саме він  газифікував сільську школу, допоміг вирішити низку інших питань…

Сам святковий день – 8 березня Богдан Губський теж провів на окрузі – нардеп  відвідав районні лікарні Драбова та Золотоноші. Тут народний обранець  вітав лікарок та медсестер, які цього дня працювали, а також пацієнток терапевтичного, хірургічного та травматологічного відділень, які знаходились на лікуванні.

«Ми, чоловіки, прекрасно знаємо, що жінки люблять сюрпризи і тому я вирішив в день 8 Березня зробити сюрприз для працюючих жінок , без попередження відвідав Золотоніську і Драбівську районні лікарні та привітав жінок, які цього дня працювали, а також тих, які за станом здоров”я не мали змоги відзначити це свято удома», - прокоментував свій приїзд Богдан Губський.

Народний депутат у кожній з лікарень пройшов відділеннями та відвідав  палати, де лікуються жінки, вручив їм квіти, подарунки і побажав міцного здоров’я та якнайшвидшого одужання.


Самі медпрацівниці зізнаються, що такий приємний сюрприз отримують вперше в житті. Про це, наприклад, сказала Раїса Осадча, медсестра Драбівської районної лікарні.

Всі - лікарки, медсестри, санітарки – отримали з рук нардепа квіти, подарунки, а також почули слова вдячності за свою нелегку працю.

Підсумовуючи свій візит, народний депутат відзначив, що жінка та її проблеми потребують уваги кожного дня:

- Під час цієї поїздки я дізнався про багато проблем, які, можливо,  не до кінця розумів. На базі цих проблем я зможу внести відповідні закони до Верховної Ради. Зокрема, про захист жінок-ветеранів, соціальний захист багатодітних сімей, тому що допомога жінці справді потрібна, адже вона тримає на собі все. Жінці потрібен соціальний захист, але в широкому розумінні цього слова. Адже жінкам, насамперед, потрібна впевненість в майбутньому, в тому, що їхні діти  зможуть здобути якісну освіту, працевлаштуватись, що її родина матиме змогу все це забезпечити. І тому моє завдання як народного депутата – сприяти цьому на законодавчому рівні.

Про це інформує прес-служба народного депутата Богдана Губського.

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 ян 13.03.2012 22:20
http://focus.ua/dossier/111619
Так він міліонер
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 андрей 13.03.2012 08:27
новый шуфрик навозный пусть раскажет как в Бюте земельку разворовывал
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Дмитро 12.03.2012 22:07
А чем он вообще полезен ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Ірина 12.03.2012 18:45
А недавно "Свашечки" їздили і агітували за Юлю. І в нас в селі виступали. Ото продажні бабки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Марія 12.03.2012 18:44
Задовбали цім Губським! Зрадник і сучасний дід Щукар. Так і міняє свою тюбітеку. Такім віри немає і не може бути.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100