реклама

реклама

28 листопада відбулося перше заняття Школи майбутнього директора.

Нагадаємо, при департаменту освіти та гуманітарної політики, з метою підвищення фахового рівня педагогічних працівників, формування кваліфікованого кадрового складу директорів закладів загальної середньої освіти, вмотивування перспективних педагогічних працівників до роботи на керівних посадах в закладах загальної середньої освіти, участі у конкурсах на заміщення вакантних посад керівників закладів,  ознайомлення майбутніх керівників із законодавством у галузі освіти,  сучасними тенденціями реформування освіти, психолого-педагогічними аспектами  організації освітнього процесу створюється Школа.

47256638_1895318080523659_3640594359478386688_n

Більше 20 зареєстрованих майбутніх директорів вчора навчалися бути лідерами, вести свій колектив. Всі вони працювали у групах, виконували завдання, самостійно доповідали. Розпачалось заняття з виступу директора департамену освіти та гуманітарної політики Сергія Воронова. Він презентував структуру департаменту та управління освіти, зокрема, мережу закладів освіти міста та вихованців.

Грунтовну лекцію на тему "Управління якістю надання освітніх послуг закладами загальної середньої освіти" прочитали Зоя Рябова - доктор педагогічних наук, професор кафедри педагогіки управління та адміністрування університету менеджменту освіти Академії педагогічних наук України та Тетяна Махиня - кандидат педагогічних наук, професор кафедри педагогіки управління та адміністрування університету менеджменту освіти Академії педагогічних наук України.

- Перше заняття Школи пройшло плідно та цікаво. В такому темпі і будемо продовжувати свою роботу в подальшому, - наголосив Сергій Воронов.

Про це інформують в департаменті

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100