реклама

реклама

Заступник Міністра освіти і науки України Павло Хобзей зацікавився винаходом студентів Канівського вищого професійного училища.

47119831_321721538420308_1498916845837615104_n-768x576

Про це повідомляє «Kanos» із посиланням на інформацію Канівського вищого професійного училища.

21-22 листопада 2018 року у місті Києві, під егідою Міністерства освіти і науки та Міністерства економіки України, проходив форум «Innovation market», який зібрав найкращі інноваційні проекти, розроблені здобувачами освіти, винахідниками та раціоналізаторами з усієї України

Професійна освіта України була представлена сімома навчальними закладами, серед яких було і ДНЗ «Канівське вище професійне училище».

Проект, розроблений учнями училища під керівництвом майстра в/н Андрія Нехорошева, на тему «Пристосування для закріплення деталей на похило-обертовому столі CNC обробного центру з ЧПК», представляли учні другого курсу Іван Синенко та Андрій Олійник.

На час проведення форуму, проект вже був апробований та впроваджений у виробництво на базовому підприємстві училища – ТОВ «Магнітприлад». Пристосування було високо оцінено представниками профільного спрямування та отримало позитивні відгуки відвідувачів форуму, серед яких був заступник Міністра освіти і науки України Павло Хобзей. Пан Павло виявив неабиякий інтерес до перспектив впровадження в професійній освіті, зокрема на базі ДНЗ «Канівське ВПУ», елементів дуального навчання для професії «Верстатник широкого профілю. Оператор верстатів з програмним керуванням».

реклама

Коментарі  

 
-1 #1 Молодцы! 30.11.2018 12:09
Неужели это изобретение и правда позволить найти нефть в районе канева?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100