реклама

реклама

Черкаською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Прокуратура Досудовим розслідуванням встановлено, що 39-річний чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння вдома за місцем проживання, маючи умисел направлений на нанесення тілесних ушкоджень, на ґрунті особистих неприязних стосунків з рідним братом, спричинив чисельних ударів кулаками рук по голові, тулубу і грудній клітині та продовжив самостійне вжиття спиртних напоїв.

Внаслідок вчинення своїх протиправних дій, зловмисник заподіяв брату тілесні ушкодження у вигляді перелому лівого плеча, лівого стегна, четвертого ребра справа, чисельних переломів ребер зліва, що призвело до тромбоемболії лівої артерії, внаслідок отримання яких останній помер.

Встановивши наявність достатніх доказів у вказаному кримінальному провадженні, зазначеній особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України та вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Довідково: за вчинене зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від семи до десяти років.

Черкаська місцева прокуратура

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #1 Архетипично 30.11.2018 19:04
Конфликт земледельца и скотовода.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100