реклама

реклама

Міський голова Анатолій Бондаренко під час учорашнього засідання обласної Ради регіонального розвитку наголосив на тому, що кошти Державного фонду реконструкції та розвитку розподіляються між районами та містами Черкащини несправедливо.

DSC_0049

– Мені цікаво, який у подальшому буде розподіл коштів – починаючи від Дорожнього фонду і закінчуючи Державним фондом регіонального розвитку, – наголосив Анатолій Васильович. – Шановний Олександре Івановичу (Вельбівець, голова ОДА – ред.), давайте скажемо відверто, що ні для кого не секрет, що доступу до коштів фонду регіонального розвитку фактично не було в об’єднаних територіальних громад, у міських рад. І виключно обрані отримували ці кошти. Це ні для кого не секрет, і я сподіваюся, що з вашим приходом зміниться підхід до визначення тих об’єктів, які мають отримувати ці кошти.

Як зазначив Анатолій Бондаренко, з ДФРР в Черкасах фінансувалося два об’єкти – будівництво полігону твердих побутових відходів і ремонт вулиці Першотравневої (нині Героїв Холодного Яру) – частини об’їзної дороги навколо міста.

За словами міського голови, ціла низка громад області не отримала жодної гривні на ремонт доріг місцевого значення.

– Шановні друзі, давайте закінчимо практику розподілу на своїх і чужих! Давайте запровадимо чіткий механізм – чи то відповідно до кількості населення, чи то до протяжності доріг, але кошти повинні виділятися чітко, прозоро і справедливо! – наголосив пан Бондаренко.

На думку Анатолія Васильовича, наразі для розвитку області пріоритетними є два транспортні проекти – аеропорт у Черкасах і дорога Н16 (Золотоноша-Черкаси-Умань).

реклама

Коментарі  

 
+9 #2 Респект и уважуха! 30.11.2018 19:26
От чим викликае повагу наш великошановнопо важний мер Анатолій Васильович, так це тим, що - наголошує й не скривиться!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #1 костя 30.11.2018 16:44
Там де бабки там і тоха. Ти краще скажи чому знову тротуари навіть в центрі не почищені? Нема грошей чи ума?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100