реклама

реклама

За одну добу в області через неправильну експлуатацію пічного опалення сталося 5 пожеж, під час яких загинули 2 громадян.

1

Про це повідомили в обласному управлінні ДСНС України в Черкаській області.

Так, 30 листопада близько 06:00 у селі Рачиха Катеринопільського району виникла пожежа у житловому будинку по провулку Шевченка. Першими пожежу виявили сусіди, які за номером «101» сповістили рятувальників. На місці пожежі працювали вогнеборці 2-го державного пожежно-рятувального посту, які ліквідували пожежу та винесли із задимленого будинку тіло 22-річного господаря. Як стало відомо, напередодні пожежі господар розтопив піч, а коли сталася пожежа, він не зміг самостійно покинути задимлений будинок.

Цього ж дня близько 22:05 до маньківських рятувальників із села Нестерівка надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку на вулиці Центральна. На ліквідацію пожежі залучалися рятувальники 21-ої державної пожежно-рятувальної частини. Працюючи в кисневих апаратах, рятувальники увійшли до задимленого будинку та винесли тіло 68-річного пенсіонера. Опівночі пожежу вдалося локалізувати, а ще через годину – повністю ліквідувати. Як і у попередньому випадку, напередодні пожежі загиблий для обігріву приміщення використовував піч.

Також цього ж дня, рятувальники ліквідували пожежі у житлових будинках у Черкаському, Уманському та  Драбівському районах

Причиною усіх пожеж стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

2

3

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100