реклама

реклама

З 1 грудня телеканал UA: ЧЕРКАСИ виходить у ефір із новим графічним оформленням. Основними кольорами каналу є синій і світло-зелений.

unnamed
"Надання нашій філії лого UA: ЧЕРКАСИ — це не лише оцінка нашої роботи, а й додаткова відповідальність. Я часто говорю своїм колегам, що в медіа успішними можуть бути лише ті, хто не розраховує на тимчасові результати. Успіх — матерія мінлива. Сьогодні ти тріумфував із крутим спецпроектом, а завтра неуважність і дрібна помилка може звести нанівець старання всієї команди й позначитися на репутації.

Підсумки листопада нас тішать: за результатами моніторингів новини набрали найбільшу кількість балів серед усіх філій, високі бали в програми "Тема дня". Це означає, що ми дотримуємося журналістських стандартів, але не означає, що варто розслаблятись. Нам ще багато над чим треба працювати і багато що вдосконалювати, аби робити більше якісних і цікавих для аудиторії програм. І ми це будемо робити", — сказала продюсерка Черкаської філії Суспільного Олена Баніна.

Крім пакета графіки для телевізійних програм, команда Суспільного Черкащини міняє і візуальне оформлення контенту для діджитал-платформи.

По-новому тепер виглядатимуть і анонси телепрограм, і міжпрограмні заставки. Над новим "одягом" каналу працюють відеографи UA: ЧЕРКАСИ та команда дизайнерів центральної філії.

реклама

Коментарі  

 
+5 #3 Василь 04.12.2018 10:16
Ну сором. Де телеканал??? Ви себе самі хвалите, але як не увімкну т2, то вас і нема. Як був колгосп з мішою головою, так колгосп без міші і залишився. Краще б статус партнерів суспільного надали якомусь приватному каналу. Принаймні Вікка та Антена щось роблять і їх дивляться. А Рось і її спадкоємців ні. Не цікаво.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 оксіморон 03.12.2018 13:52
А що, там крім кольорової заставки щось показують? Назвіть себе хоч ВВС чи СNN подача матеріалів та й теми як в 90-ті. Тьху....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 сергей 03.12.2018 12:05
А кто его смотрит???,
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100