реклама

реклама

Слідчим відділом Золотоніського ВП ГУНП в Черкаській області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 263 КК України, а саме зберігання, придбання та збут бойових припасів, вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу.

Прокуратура Досудовим розслідуванням встановлено, що чоловік на початку червня 2018 року, перебуваючи на полігоні побутових відходів неподалік с. Стайки, Кагарлицького району, Київській області, без передбаченого законом дозволу, діючи з прямим умислом, без передбаченого законом дозволу, придбав, знайшовши металевий предмет зовні схожий на автомат та два магазини, металеві предмети зовні схожі на патрони в кількості 202 шт.,  а також предмет ззовні схожий на пістолет марки GLOCK Ges та патрони калібру 9 мм в кількості 3 шт., які взяв з собою та без передбаченого законом дозволу переніс до м. Золотоноша, вул. Шевченка, 233, Черкаської області, де передав місцевому жителю та після вчинення злочину зник.

30.11.2018 чоловіка затримано та обрано відносно нього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

На даний час досудове розслідування триває, правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 3 до 7 років.

Золотоніська місцева прокуратура

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100