реклама
Sucurity Police

реклама

Виконавчий комітет Смілянської міської ради 3 грудня розглянув питання про погодження інвестиційної програми для КП «Смілакомунтеплоенерго» на 2018 рік.

2018-12-04-виконком

Про це інформує Сміла.ua.

Члени виконкому дуже довго дискутували щодо інвестиційної програми для КП «Смілакомунтеплоенерго», яку треба було ухвалити ще до прийняття рішення про тариф на тепло. До кінця року залишається лише місяць, інвестиційну програму потрібно було ухвалювати ще на початку року. Тож після довгої дискусії на тему «Хто винен? І що робити?» – вирішили продовжити програму на 2018-2019 роки і все таки ухвалити.

Інвестиції у КП складатимуть лише 1% від вартості тарифу за тепло. На розмір тарифу вони не впливають. Зате коли набереться велика сума інвестицій, можна буде у наступному році ці кошти використати на модернізацію тепломереж міста. Передбачається, що це буде сума близько 3,1 млн грн, за ці гроші замінять лічильники обліку тепла на п'яти котельнях, об'єднають котельні №№ 1, 4 з консервацією останньої.

Також члени виконкому не могли оминути увагою проблеми з теплопостачанням міста. Секретар міської ради Костянтин Синьогуб розповів про свою поїздку у «Нафтогаз» та про суди КП «Смілакомунтеплоенерго». Члени виконкому попросили, щоб на чергове засідання, яке відбудеться 6 грудня, було запрошено юристів міської ради та комунального підприємства, щоб вони докладно розповіли з ким і як судиться міська рада та КП, бо точної інформації ніхто не знає.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 День смелянского сурка. 05.12.2018 10:29
Скоро и во всей Украине!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100