реклама

реклама

На 28 позачерговій сесії міської ради депутати прийняли схвальне рішення про приєднання територіальної громади села Іскрене та села Георгіївка до Шполянської міської ОТГ.

46994890_621216598296060_1662169428931903488_o

За перспективним планом об’єднаних громад Шполянського району ці два села мали входити до Васильківської ОТГ. Минулого тижня в с. Іскрене провели громадські слухання із жителями сіл Іскрене та Георгіївка (села мають одну сільську раду у с. Іскрене) на яких мешканці цих громад зробили неочікуваний вибір і вирішили ввійти саме до складу Шполянської ОТГ, аніж об’єднуватись із селом Васильків (48голосів – до Шполянської ОТГ, 31 – до Васильківської ОТГ). На слухання був запрошений голова Шполянської громади, Сергій Кравченко, який надав відповіді і змістовні роз’яснення на всі запитання людей щодо життєдіяльності в Шполянській ОТГ.

Цього вівторка депутати Іскренської сільської ради під час сесії підтримали вибір селян і звернулись з проханням до депутатів Шполянської міської ради ОТГ надати згоду на приєднання сіл Іскрене та Георгіївка до Шполянської ОТГ.

У свою чергу депутати Шполянської ОТГ одноголосно без заперечень погодили доєднати ці два села у свою громаду, інформують в Шполянській міській раді об'єднаної територіальної громади

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100