реклама

реклама

В Українському домі відбулася п’ята, ювілейна церемонія нагородження волонтерів – «Волонтерська премія Євромайдан SOS 2018». Ця всеукраїнська недержавна нагорода була заснована в 2014 році громадською ініціативою Євромайдан SOS. Номінанти премії – волонтери, які не належать до керівних посад будь-яких політичних сил та здійснюють свою волонтерську роботу на безоплатній основі.

volont_iz

Захід збирає активних та небайдужих до долі нашої країни людей, які мотивують українське суспільство ставати кращими, допомагати одне одному та розвиватися. Вони приїздять на столичну церемонію нагородження не лише з різних куточків України, а й з інших країн: Хорватії, Польщі, Канади.

Учасників заходу вітав вокальними композиціями народний самодіяльний ансамбль пісні і танцю «Хлібодари» Уманського НУС. Своєю творчою діяльністю ансамбль демонструє любов до рідного краю, національної культури та української пісні. Колектив є неодноразовим учасником і лауреатом всеукраїнських і міжнародних пісенних конкурсів.

marichka

Колектив отримав Подяку за допомогу в організації щорічної волонтерської премії «Євромайдан SOS 2018» та внесок у розвиток волонтерського руху країни.

Прес-центр Уманського НУС

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100