реклама

реклама

Монастирищенським відділом Уманської місцевої прокуратури  забезпечено підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно жителя м. Монастирище, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 296 КК України – хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю.

original-300x195 Встановлено, що 35-річний житель м. Монастирище, 12 вересня 2018 року, близько 19 год. 00 хв., знаходячись на території ДНЗ «Золота рибка» в м. Монастирище, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, діючи умисно, грубо порушуючи громадський порядок з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю, яка виразилась в  зневажливому ставленні до громадського порядку, та існуючих в суспільстві загальновизнаних правил поведінки і моральності, в присутності працівників та вихованців дошкільного навчального закладу, безпричинно почав образливо висловлюватися до вихователя, після чого продовжуючи протизаконні дії, рукою схопив останню за шию, стиснувши її та взявши за волосся, з прикладенням сили, відштовхнув в сторону, внаслідок чого потерпіла впала на землю, отримавши легкі тілесні ушкодження, що спричинили короткочасний розлад здоров’я.

Вироком Монастирищенського районного суду обвинуваченого визнано винним та засуджено до покарання у виді штрафу в розмірі 600 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що складає 10200 гривень.

Уманська місцева прокуратура

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100