реклама

реклама

Тальнівській центральній районній лікарні бракує лікарів. Нині у закладі 13 вакантних посад. Зі слів очільника лікарні Олега Солодька, однією із причин такої ситуації є низька зарплата медиків та відсутність сучасного обладнання.

Через це молоді лікарі після завершення навчання у вищих навчальних медичних закладах залишаються працювати у великих містах або виїжджають за кордон.

index

Зі слів ортопеда-травматолога Василя Ткаченка, з появою снігу та ожеледі кількість пацієнтів зросла вдвічі. Люди з'їжджаються з усього району.

Аби встигнути надати допомогу кожному, лікарі-травматологи працюють цілодобово.

Зі слів головного лікаря Тальнівської районної центральної лікарні Олега Солодька, цілодобово працює і два хірурги. Про це йдеться у сюжеті телеканалу "UA: Черкаси".

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Пришийкобиліхвіст. 06.12.2018 20:59
До тих пір поки заплата хірурга вищої категорії чистими на руки буде до 5-5.5 тис гривен , лікарі не будуть триматися за таку роботу і просто виїзжати на заробітки на чужину.Держава робить усе, щоб обезлюдити такі потрібні професії.У деякій мірі утримують ситуацію від критичної пацієнти.Зарплата лікаря повинна бути у межах еквіваленту 2-2.5 тис долярівміс.Стільки отримує у вільному світі за поребриком не дуже кваліфікований слюсар з аборигенів..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 1 06.12.2018 12:42
А дальше будет еще хуже.Реформа медицины продолжается до последнего аборогена Украины.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100