реклама

реклама

Співробітниками головного відділу податкової міліції ДПІ у місті Черкасах спільно з працівниками податкової міліції Миколаївської області в ході відпрацювання оперативної інформації встановлено та знешкоджено міжрегіональну групу по незаконній переробці та реалізації неякісних товарів підакцизної групи, а саме тютюнової продукції, шкідливої для життя та здоров’я громадян.

В ході перевірки було встановлено, що група осіб, з метою прикриття своєї незаконної діяльності, здійснювала закупівлю відходів виробництва на підприємствах-виробниках тютюнової продукції використовуючи реєстраційні документи одного із сільських господарств Черкащини, яке займалося утилізацією відходів та використовувало закуплені тютюнові відходи для удобрення сільськогосподарських угідь.

Так в домоволодінні громадянки м. Черкаси, яка входила до складу злочинної групи, виявлено підпільний цех по незаконному виробництву тютюнової продукції, де здійснювалася переробка тютюнових відходів з метою подальшої реалізації продукції.

Перероблений небезпечний тютюн (розфасований в поліетиленові мішки) реалізовували через розгалужену мережу оптово-роздрібних реалізаторів, які знаходяться на території Черкаської та Миколаївської областей.

Загалом, в результаті проведених обшуків виявлено та вилучено з незаконного обігу неякісної тютюнової продукції вагою близько 7,5 тон на загальну суму близько 200 тисяч гривень.

Співробітниками податкової міліції проводяться необхідні слідчо-оперативні заходи в межах розслідування кримінальної справи за ч. 3 ст. 204 Кримінального кодексу України (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). Про це інформує начальник УПМ ДПС у Черкаській області, полковник податкової міліції Сергій Віннік.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100