реклама
Sucurity Police

реклама

Робота зі створення кооперативів в області триває, каже начальник управління агропромислового розвитку Черкаської ОДА Ігор Колодка. За його словами, на Черкащині цього року вдалося створити ще 16 сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів.

1455281858_yzobrazhenye-042

Зокрема, три у Катеринопільському районі, по два у Городищенському, Чорнобаївському, Монастирищенському та Черкаському районах, по одному у Драбівському, Звенигородському, Золотоніському, Кам’янському, Смілянському районах. Кількість членів кооперативів збільшилася більш ніж на півсотні, порівняно з початком року.

Наразі з ініціативними групами зі створення кооперативів проводимо виїзні зустрічі для ознайомлення та надання практичної допомоги. Загалом же в нашому регіоні зареєстровано 127 сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів. Вони різні за видами діяльності, зокрема: 74 багатофункціональних, 21 заготівельно-збутовий, 11 переробних та 21 інших напрямків.

У межах діючої в області програми розвитку сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів на період до 2020 року рішенням обласної ради цьогоріч виділили 2 млн гри на умовах співфінансування. При цьому на сьогодні вже затверджений і Порядок використання коштів, передбачених у держбюджеті для фінансової підтримки кооперативів – згідно з відповідною Постановою Кабінету Міністрів України.

Про це інформують в ОДА

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100