реклама
Sucurity Police

реклама

У період із 23 листопада до 12 грудня з метою патріотичного виховання учнівської молоді та з нагоди 27-ї річниці Дня Збройних Сил України по всій території України проводиться Всеукраїнська акція «Дякую Захисникам!». Її головна мета полягає в тому, щоб кожен громадянин подякував військовим, які захищають українські землі на Сході.

IMG_6324

Адже саме завдяки нашим військовослужбовцям ми маємо можливість працювати, відпочивати і жити в мирних містах. Це важливо пам’ятати і не забувати, дякувати за це тим, хто щохвилини ризикує своїм життям.

До акції долучилась учнівська молодь, а також працівники шкіл та навчальних організацій Черкаської області. Під час проведення «Дякую Захисникам» учні та педагогічні колективи проводять творчі конкурси на теми: «Малюнок на фронт», «Вірш захиснику», «Лист герою».

IMG-cfc4ceb2ee843889e9cd9866851efab6-V1

Також до акції може приєднатися кожен. Для цього лише необхідно прикрасити свою аватарку в Facebook спеціальною символікою «Дякую захисникам!», а також написати пост подяки з хештегом #ДякуюЗахисникам. Ця акція спрямована всім Захисників України, щоб вони відчули подяку і повагу тих, кого вони захищають!

IMG-e3b9194899d92e253fd5012b9428f2aa-V

Листи та роботи учнів навчальних закладів будуть передані у військові частини Збройних Сил України, які знаходяться в зоні проведення спеціальних операцій.

IMG-cfc4ceb2ee843889e9cd9866851efab6-V

Долучайтесь до акціїі! Тим самим, подякуйте нашим бійцям за подвиг, мужність і героїзм! Закликаємо всіх українців приєднатися до акції «Спасибі Захисникам України». Про це інформує Черкаський обласний військовий комісаріат.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100