реклама
Sucurity Police

реклама

У боротьбі за Кубок Уманського державного педагогічного університету з боксу змагалися спортсмени більш ніж 10 навчальних закладів України.

09122018_бокс_n
Про це повідомляє «Черкаський спорт».

Результатами змагань на своїй сторінці у Фейсбуці поділився головний секретар змагань, голова Уманської міськрайонної федерації боксу АРЕС Віктор Петриченко:

«Закінчився довгоочікуваний Відкритий Кубок УДПУ з боксу!!!! Вечір боксу, як кажуть, пройшов на ура. Повний зал глядачів, запеклі поєдинки, чарівні ринг-girls, неперевершений ринг-анонсер, неповторні художні номери, шикарне освітлення та музичний супровід і взагалі чудова атмосфера. Все це могли побачити і відчути ті, хто завітав на наше свято боксу, на нашу боксерське шоу!!! Серед учасників,як і обіцялось, студенти більш, ніж з 10 навчальних закладів України.

Впевнені перемоги здобули уманський боксер ДЮСШ, учень ЗОШ №9 Колісніченко Дмитро; Швець Сергій - студент УГПК;студент УНУС, боксер ДЮСШ Смілянець Назар; учень Громівського НВК та Уманськоі ДЮСШ Скакун Андрій; студенти УДПУ Овсянніков Євген та Смирнов Андрій ( обидва представляють ШВСМ); Кондратюк Михайло, учень ЗОШ №12 та ДЮСШ м.Умань. Достроково закінчила свій бій Ковальчук Анастасія , МСУ. Дещо в рівних боях, але все-таки здобули перемоги студент КНУБА, КМС, Ковпак Андрій та студент УНУС, учень Уманськоі ДЮСШ Шлейко Олександр. Непогано себе проявили і в підсумку вибороли нічиї студент КДУФВС Видрик Дмитро, студент УАТК Дзюба Сергій, студент Вінницького технологічного університету Остапчук Дмитро!»

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100