реклама

реклама

Водій на Чорнобаївщині скоїв наїзд на велосипедиста та зник з місця пригоди. Потерпілого у важкому стані доставлено до місцевої лікарні. Водія розшукали протягом години та затримали. Він перебував в стані алкогольного сп’яніння. Відкрито кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України.

viber image

Про це повідомили в поліції Черкаської області.

Ввечері до поліції Чорнобаївського району надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду. На одній із вулиць міста невідома особа на автомобілі здійснила наїзд на велосипедиста та з місця пригоди зникла. Потерпілого у тяжкому стані забрала карета швидкої медичної допомоги. На місце події було направлено слідчо-оперативну групу.

Працюючи на місці події, поліцейські отримали інформацію, що до вчинення ДТП може бути причетний автомобіль марки «ГАЗ», адже місцеві жителі бачили, як такий автомобіль проїжджав в цей час цією вулицею. Під час перевірки вказана інформація знайшла своє підтвердження. Протягом години поліцейські знайшли вказану автівку та її водія. Чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Під час огляду на автівці було виявлено характерні пошкодження, які вказували на те, що ДТП було вчинено саме на цьому автомобілі.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Водія затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Пришийкобиліхвіст. 10.12.2018 20:16
О, оцей чоловяга , що на фото, приїзжав на місце вбивства велосипедиста на смілянській трасі екс депутаткою.Діло вже рік як висить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Не повезло водію 10.12.2018 16:20
А был бы он экс-депутатом, со своей мебельной фирмой, могли бы найти по горячим следам, минимум, через полгода. Проведённая на месте экспертиза находки, показала бы, что она абсолютно трезвая. А велосипедиста взялись бы привлекать к ответственности за езду на лисапете по снегу на летней резине, присудить ремонт авто за свой счёт и выплат денежной компенсации водию, за психологический стресс.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100