реклама

реклама

У Черкасах є проблема із розміщенням учасників чемпіонатів України, які періодично відбуваються у місті. Тому існує потреба у побудові хостелу для спортсменів.

47577540_2218889831658122_819801225494003712_n

Про це повідомив директор департаменту освіти та гуманітарної політики Сергій Воронов.

"На подібні змагання приїжджають сотні спортсменів з різних куточків нашої країни, перебуваючи у Черкасах кілька днів та залишаючи значні кошти в економіці міста. Наприклад, 500 спортсменів за 3 дні, в середньому витрачаючи 300 грн/день лишають в економіці до півмільйона гривень.Та часто ми зіштовхуємось з відсутністю місця проживання на час змагань, на які приїжджають по 500-800 спортсменів. Їх елементарно нема куди селити, а діючі готелі із відповідною ціновою позицією не готові забезпечувати таку потребу в поселенні", - відзначив Сергій Воронов.

Водночас, за словами директора КП "Центральний стадіон" Юрія Гончарова, на наступний рік у Програму соціально-економічного розвитку будуть пропонувати включити фінансування на будівництво хостелу, який можна буде розмістити у частині адміністративного приміщення стадіону.

"Реально є можливість зробити хостел на другому і третьому поверхах приміщення. Ми там вже частково цього року власними силами зробили реконструкцію. Але не вистачає коштів, щоб завершити відповідні роботи. Мені здається, що ця пропозиція буде врахована у ПСЕРі на 2019 рік", - відзначив Юрій Гончаров.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100