реклама

реклама

Вже не за горами новорічно-різдвяні свята, тож позашкільний навчальний заклад «Багатопрофільний молодіжний центр» Черкаської міської ради зібрав творчі роботи своїх вихованців на конкурсі-виставці «Новорічний калейдоскоп». 115 експонатів за напрямами «Новорічна композиція» та «Український сувенір» у різних техніках виконання декоративно-прикладного мистецтва представила талановита дітвора. Півсотні юних черкасців, переможців тематичного конкурсу,  нагороджені дипломами.

Н1

Організовуючи цей захід, позашкільний заклад поставив собі за мету сформувати у дітей практичні уміння та навички з виготовлення новорічно-різдвяних композицій; залучити молоде покоління до джерел і процесу творення українського народного мистецтва; стимулювати розвиток творчого пошуку, художнього смаку при виконанні виробів у різних техніках декоративно-прикладного мистецтва.

Н3

5 найкращих мистецьких виробів візьмуть участь у Всеукраїнській виставці-конкурсі «Український сувенір» і 3 – у Всеукраїнському конкурсі «Новорічна композиція», що відбудуться у Києві наприкінці грудня.

Н4

Про це повідомляють у Багатопрофільному молодіжному центрі.

Н5

Нов

Нов1

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100