реклама

реклама

Проїзні квитки, які дозволяють дітям із малозабезпечених сімей безкоштовно користуватися послугами маршруток, передав заступник міського голови Юрій Ботнар. Аби отримати їх, ці родини попередньо звернулися в департамент соціальної політики. Діятимуть такі абонементи до 1 березня 2019 року.

1 (1)_13

– Під час обговорення вартості проїзду в громадському транспорті перевізники взяли на себе соціальну складову та зголосилися безкоштовно перевозити дітей із малозабезпечених родин, – прокоментував посадовець. – Цим правом вони зможуть скористатися в будь-який час доби й у будь-який день тижня. Поки – на період дії тимчасових угод.

Разом із проїзним дитина повинна показувати й учнівський квиток (документ, що засвідчує особу школяра).

Для того, щоб отримати такий квиток на безкоштовний проїзд, варто звернутися у громадську приймальню департаменту соціальної політики (за адресою: бульвар Шевченка, 307, 1 поверх). Із собою мати посвідчення особи, яка приходить за проїзним, та учнівський квиток.

– Усю іншу інформацію ми перевіряємо безпосередньо в департаменті, – коментує директор департаменту соціальної політики Олег Гудзенко.

Водночас Юрій Ботнар додає, що для всіх інших учнів загальноосвітніх шкіл проїзні квитки продаватимуть вартістю 120 гривень на місяць. Купувати їх можна в перевізників безпосередньо або ж через батьківські комітети шкіл.

Про це повідомляє сайт Черкаської міської ради.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+12 #2 Мдаааа 12.12.2018 15:19
Поясніть мені, сусіди, мають 5 дітей, бухають акі чорти, звичайно ж малазабезпечені , так їм ще проїзд безкоштовний, можливо краще кошти на стерилізацію алкашні і наркоманів направляти.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Антон 12.12.2018 14:42
Почему им беспоатно а всем остальным льготников что в троллейбусе ездят нет! Сто за несправедливост ь?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100