реклама
Sucurity Police

реклама

14 грудня о 14.30 на базі Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 33 імені Василя Симоненка Черкаської міської ради Черкаської області (актова зала) за ініціативи Донецького юридичного інституту і сприяння Головного управління Національної поліції в Черкаській області та  Черкаської міської ради відбудеться День відкритих дверей «Фестиваль поліцейської та юридичної освіти».

image.php У програмі заходу: презентація висококваліфікованими працівниками Головного управління Національної поліції в Черкаській області, Управління патрульної поліції в м. Черкаси сил та засобів протидії злочинності, методик професійного реагування у нестандартних життєвих ситуаціях.

Відповідний захід організовано з метою популяризації серед населення відомчої вищої юридичної освіти, роботи в системі Національної поліції України, надання інформації про набір на навчання до інституту за державним замовленням та за кошти фізичних і юридичних осіб. А також – надання допомоги учням випускних класів у виборі майбутньої професії Донецьким юридичним інститутом.

Про це повідомляє сайт Черкаської міської ради.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100