реклама

реклама

Пенсіонерка з Умані Світлана Сергієнко обгоріла, коли готувала на кухні їжу. У жінки загорівся рукав кофти. Вже за кілька секунд зайнявся весь одяг. Гасити кинувся її син.

630_360_1480518219-6020 Про це пише Сергій Радченко у свіжому номері газети «Вечірні Черкаси» за 12 грудня.

– Вона – інвалід дитинства, – розповідає донька пенсіонерки Олена Сергієнко. – У 2014-му в неї ще й стався інсульт. Праву руку їй паралізувало. 4 грудня вона готувалась до свого дня народження, який був наступного дня. У процесі загорівся рукав кофти на лівій руці. Вона дуже швидко вся спалахнула. Мій брат побіг їй допомагати загасити полум'я. Але було пізно. Вже встигла обгоріти. Отримала 18 відсотків опіків тіла. Вражені рука й спина. Та кофта повністю згоріла на ній.

За словами Олени, «швидка» довго не їхала.

– Вразило ставлення лікарів, які приїхали на виклик, – обурюється Олена. – Лікарка кричала на матір, бо нею дуже трусило, і вона просила знеболити. До машини я її тягла на своїх плечах, бо нікому було допомогти. Потім у лікарні ще кілька годин їй не кололи знеболювального, бо чекали вказівки з Черкас. Увесь час була притомною.

Зараз постраждала перебуває в Черкаській обласній лікарні. У п'ятницю, 7 грудня, їй пересадили шкіру.

– Кілька днів збирали кошти на цю операцію, – говорить донька. – Небайдужі люди скидали на картку. Але того виявилося недостатньо. Я взяла кредит і продала все цінне з дому. А маю ще немовля. Гроші вже закінчуються. А ще ж невідомо, яка сума треба буде на реабілітацію. Щодня витрачаємо на лікування понад 1000 гривень.

Як допомогти родині: 4149 4391 0803 1018, Сергієнко Олена Сергіївна, телефон: 063 207 3811 (донька).

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100