реклама

реклама

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 307 Кримінального кодексу України. Підозрюваному обрана міра запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Cherkasu_2_2

До співробітників поліції надійшла інформація про чоловіка, який за місцем свого проживання зберігає заборонені речі. Під час санкціонованого обшуку у вказаного жителя міста Черкаси співробітники управління карного розшуку та слідчого управління  в одній із кімнат виявили поліетиленовий пакет вагою близько 300 грам з марихуаною. Також в шухлядці письмово столу в коробці з під годинника було ще 29 поліетиленових пакетиків, в яких був розфасований амфетамін. За словами господаря виявлені наркотичні засоби належать йому, а зберігав він їх для власного вживання.

Cherkasu_3_3

Речові докази вилучено та буде направлено на дослідження. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів)  Кримінального кодексу України. Підозрюваному обрана міра запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.  Згідно санкції йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Сектор комунікації поліції Черкаської області

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 Вот наивный 13.12.2018 13:20
Марихуана, наряду с героином, занесена в список самых опасных наркотиков.

Читать далее: https://sputnik-georgia.ru/georgia/20180226/239427541/marixuana--mify-i-realnost.html
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Вот наивный 13.12.2018 13:18
Цитую Цинік:
Марихуану забрати і роздати нужденним (трава не наркотик)...а от за амфітамін - всадити на повну катушку...так як і за всі інші види наркоти.

Согласно данным Института наркозависимост и США, 70,3% лиц, принимающих тяжелые наркотики, начинают именно с употребления марихуаны. Поэтому ее называют вратами наркомании.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Цинік 13.12.2018 10:59
Марихуану забрати і роздати нужденним (трава не наркотик)...а от за амфітамін - всадити на повну катушку...так як і за всі інші види наркоти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100