реклама

реклама

Традиційно у Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту пройшов новорічний благодійний бал «Назустріч мрії». Зібрані кошти будуть спрямовані на придбання подарунків до Дня Святого Миколая дітям з онкозахворюваннями, вихованцям Черкаського притулку для дітей «Теплий дім», шкіл-інтернатів та іншим дітям, які потребують допомоги.

3

Задля благодійної справи зібралися представники влади, керівники вищих навчальних закладів міста, викладачі та студенти. Відкриваючи бал, ректор університету Любов Шпак наголосила на його благородній місії та подякувала всім, хто долучився до заходу.

– Уже вп’яте ми організовуємо благодійний новорічний бал. Насамперед хочу подякувати студентам, які є ініціаторами цього заходу. Вони завжди активні й прагнуть займатися благодійністю. Минулого року вони нам представили виставу «Аліса в країні чудес», сьогодні ж на нас чекає її продовження– «Аліса в Задзеркаллі». Це дуже символічно, адже кожен із нас напередодні Нового року вірить у дива. Також хочу закликати навчальні заклади об’єднувати студентство задля добрих справ і проводити такі заходи разом,  – промовила ректор.

Із вітальним словом виступив заступник міського голови Ігор Волошин, який подякував університетській родині за реалізацію таких прекрасних ідей та вручив ректорові подяку міського голови.

IMG_2670

Підтримали доброчинну акцію й інші вищі навчальні заклади міста.Голова Ради ректорів, директорів ВНЗ І-ІV рівнів акредитації Черкаської області, ректор ЧНУ ім. Б. Хмельницького Олександр Черевко наголосив, що це добра традиція, яку радо підтримали в їхньому університеті, адже благодійність сьогодні надзвичайно важлива.

Зі словами вітання також виступили голова відділення НОК України в Черкаській області Андрій Більда, голова благодійного фонду «Заради дитячої усмішки» Жанна Дробот, актор і режисер Черкаського драмтеатру Олесь Павлютін.

IMG_2720

Довершеності виставідодали музичніі хореографічні номери від студентів, виступи артистів танцювально-спортивного клубу «Жемчуг»,вокального ансамблю «Серця трьох» Черкаського національного університету ім. Б.Хмельницького.

Упродовж вечора всі охочі могли долучитися до акції, поклавши кошти до скриньки.Загалом було зібрано більше 12 тисяч гривень.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100