реклама

реклама

Під процесуальним керівництвом Черкаської місцевої прокуратури проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 187 (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров'я особи, яка зазнала нападу, або з погрозою застосування такого насильства (розбій) Кримінального Кодексу України.

Встановлено, що раніше судимий 32 – річний чоловік, за раптово виниклим умислом на відкрите викрадення чужого майна, поблизу одного із будинків на вулиці в місті Черкаси, вчинив напад на чоловіка з метою заволодіння чужим майном, поєднаний з погрозою застосування насильства, небезпечного життя чи здоров'я, із застосуванням предмету схожого на ніж, наказавши чоловіку віддати мобільний телефон вартістю понад 7 тисяч гривень, вихопив його та зник з місця вчинення злочину.

На даний час зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні вказаного кримінального правопорушення та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Довідково: за вчинене кримінальне правопорушення зловмиснику загрожує покарання на строк від 3 до 7 років позбавлення волі.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100